Vrij werk september 2018


Vrij werk september 2018

Wat is er nu leuker dan af en toe eens vrij werk te publiceren op je eigen website. Naast de reguliere foto opdrachten vind ik het ook ontzettend leuk om uit mijn comfort zone te stappen en nieuwe dingen te ontdekken op het gebied van de fotografie.
In een eerder bericht heb ik al verteld dat ik druppelfotografie ook ontdekt heb en dat is ook erg leuk om te doen en je leert nieuwe technieken binnen de fotografie.
Vandaag 20 september op de fiets naar Balloërveld getogen om samen met Alice (foto vriendin) eens paddenstoelen te gaan fotograferen. Helaas waren er niet zoveel paddenstoelen als we nu al graag zouden willen, maar toch hier en daar enkele gevonden.
Naast het ontzettend gezond bezig zijn, jaja op de fiets door het mooie Drenthe ontdek je mooie nieuwe routes en bijzondere plekjes om foto’s te maken.
De paddenstoelen hebben we gevonden en daarnaast ook nog een hele mooie locatie gezien waar paarden haast een paradijselijke weide hebben. Ze kunnen daar heerlijk rennen en galopperen. Een paard was aardig rebels, maar de andere stonden rustig te grazen, ook daarvan heb ik enkele foto’s gemaakt. Dit plekje met paarden ga ik zeer zeker nog eens bezoeken en dan even rustig de tijd nemen om deze prachtige dieren te fotograferen.
Bekijk hier de foto’s van een ochtend fietsen en fotograferen in Drenthe.
Paddenstoel-1aPaardjes in de wei-1aPaddenstoel-2aPaardjes in de wei-2aPaddenstoel-3aPaardjes in de wei-3aPaddenstoel-4aPaardjes in de wei-4aPaardjes in de wei-5aPaddenstoel-7aPaardjes in de wei-6aPaddenstoel-5aPaardjes in de wei-7aPaddenstoel-6aPaardjes in de wei-8aPaardjes in de wei-9aPaardjes in de wei-10aPaddenstoel-8aPaardjes in de wei-11aPaddenstoel-9aPaardjes in de wei-12a
Please follow and like us:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
error: All rights reserved © 2018 Gino Fotografie