Uitvaart

uitvaart fotografieUitvaart fotografie is een vorm van fotografie die respectvol en met gevoel moet worden vastgelegd. Er is mij wel eens gezegd dat ik opvallend onopvallend aanwezig ben tijdens de uitvaart ceremonie en dat men het op deze manier als prettig heeft ervaren.
De gemaakte foto’s worden uitgezocht en na-bewerkt, daarna worden deze op dvd gezet of in een foto album geplaatst met een selectie foto’s van de uitvaart en de ceremonie. Uiteraard kan er met persoonlijke wensen rekening worden gehouden.
Ik ga daar graag met u over in gesprek.
Daarna kan het eigenlijke rouwproces beginnen en de gemaakte foto’s kunnen daar aan bijdragen om het verlies te verwerken.
Uit privacy overwegingen zet ik zelden of nooit foto’s van een uitvaartreportage online uit respect voor de familie en nabestaanden.
Op verzoek van de familie kunnen de foto’s online worden gezet op een beveiligde pagina, zodat familie en vrienden die niet aanwezig konden zijn bij de begrafenis of crematie de foto’s ook kunnen bekijken.
Dit gebeurt niet vaak, maar ik bied die mogelijkheid wel gratis aan.
Deze foto’s blijven gedurende 1 maand achter deze beveiligde pagina beschikbaar.
Algemene foto’s van de entourage kunnen wel een beeld geven van mijn (foto)werk. Wilt u meer weten of vrijblijvend informatie aanvragen, dat kan in een persoonlijk gesprek, maar ook via e-mail of het contactformulier op mijn website.

begrafenis

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
error: All rights reserved © 2018 Gino Fotografie