Trouwen


Trouwen doe je doorgaans maar één keer en daar horen mooie foto’s bij!!

Trouwen van Bert en Marieke in Zuidhorn
Trouwen in 2017, er gaan ongetwijfeld weer stelletjes elkaar het JA woord geven en dan is het erg fijn als er van deze heugelijke dag een fotoreportage wordt gemaakt door trouwfotograaf Gino Wiemann.
Dus willen jullie je mooiste dag in 2017 fotografisch vast laten leggen, neem dan vooral contact met mij op.
Via het contactformulier op deze site kun je jullie vragen stellen of informeren of een bepaalde datum nog vrij is bij Gino Fotografie.
Als trouwfotograaf weet ik hoe belangrijk het regelen van te voren is en het vastleggen van jullie fotograaf op jullie trouwdag hoort daar ook bij.

Trouwreportages op een vrijblijvende manier maken is één van de leukste dingen om te doen op de mooiste en vaak de belangrijkste dag in jullie leven.
Dan wil je natuurlijk ook een mooie en blijvende herinnering hebben aan deze dag. Natuurlijk worden ook de standaard statieportretten gemaakt als jullie dat graag willen.
Elke reportage is weer anders en er is geen bruidspaar hetzelfde. In een voorgesprek maken we als eerst even persoonlijk kennis en hoor ik graag wat jullie wensen zijn.
Er is een hoop mogelijk en in dat voorgesprek kunnen we dat uitgebreid bespreken, vanzelfsprekend zijn er geen kosten aan een voorgesprek verbonden.
Door de jaren heen heb ik verschillende bruidsreportages mogen maken voor verschillende bruidsparen.
Kijk in het menu trouwen naar een kleine greep uit de gemaakte foto’s van enkele trouwreportages die ik door de jaren heen heb gemaakt.
De tarieven in het menu zijn de mogelijkheden die ik kan aanbieden, mochten er speciale wensen zijn of jullie hebben ons niet zo lang nodig als fotograaf, dan is daar in overleg altijd een mouw aan te passen.
Door dat overleg komen we samen zeker tot een passende oplossing waar jullie als bruidspaar en ik als fotograaf tevreden mee zijn.
Op alle foto’s rust © Gino Fotografie en mogen niet door derden gebruikt worden op enigerlei wijze.

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
error: All rights reserved © 2018 Gino Fotografie