Enige tijd geleden (dik 1 a 1,5 jaar eigenlijk), was ik geïnteresseerd in druppel fotografie nu noem ik het Splash Art fotografie. Beetje mee aan het stoeien geweest en het gelaten voor wat het was. Nu zag ik laatst weer wat druppels voorbij komen en heb het weer opgepakt.
Wat een belevenis weer om hier weer mee bezig te zijn in mijn studio.
Inmiddels heb ik een aantal van mijn creaties af laten drukken bij een foto vaklab en zijn ze voorzien van een mooie passe partout, deze creaties zijn te bestellen en kosten € 55,- per stuk, dit is exclusief verzend- en verpakkingskosten, ophalen geniet de voorkeur.
Ik heb ervoor gekozen om alleen de afdruk en de passe partout aan te bieden, mede omdat een lijst of andere manier van presenteren heel persoonlijk is.
Op deze manier kan diegene zelf een lijst aanschaffen die bij zijn/haar interieur past. De maat van de passe partout is 40 cm x 50 cm (liggend/staand).
Zie je er wat moois bij staan voor bij jou aan de muur, in bijvoorbeeld je woonkamer, hal, slaapkamer of misschien wel in je man- vrouw cave???
Of misschien is dit wel een eyecatcher in de ontvangsthal van je bedrijf of kantoor.
Bekijk hieronder alvast een selectie van mijn creaties.
Op alle foto’s rust © Gino Fotografie en het is niet toegestaan foto’s zonder voorafgaande toestemming van Gino Wiemann te gebruiken voor welke doeleinden dan ook.

Splash Art Purple with sprinkles-3aSplash Art-1aSplash Art Purple with sprinkles-4aDruppel-27aSplash Art Purple with sprinkles-5adruppel met kleurstof-2aSplash Art Purple with sprinkles-6aSplash Art-3aSplash Art-2aSplash Art Purple-7aSplash Art-1aSplash Art Purple-8aSplash Art met flitser 16e-2aSplash Art Purple-13adruppel-1aSplash Art Purple-14aSplash Art met flitser 16e-1aSplash Art Purple-9aSplash Art Gold-1aSplash Art Purple-10aSplash Art Purple-11aSplash Art Purple-12aSplash Art Purple-15aSplash Art Purple-2a