reünie fotograferen

Reunie de Aanleg HAVO 18 september 2010Reünies zijn ontzettend leuke bijeenkomsten van o.a. oud leerlingen van een school, werknemers die elkaar na jaren weerzien en zomaar vrienden en vriendinnen die na jaren een reünie plannen.
De reden waarom ik dit berichtje schrijf is het gevolg van telefoontjes die ik regelmatig krijg. Zo ook afgelopen week, toen werd ik benaderd om een fotoreportage te komen maken bij een reünie in Den Haag.
Na wat gesproken te hebben met de potentiële opdrachtgever zijn we tot de slotsom gekomen dat het beter was om een fotograaf uit de regio te benaderen. Er komt namelijk nogal wat bij kijken voordat je in Den Haag bent met alle mogelijke apparatuur die nodig zijn voor o.a. een gala shoot bij de ingang om maar wat te noemen. Als je het aanpakt, moet je het ook goed aanpakken is mijn instelling.
Maar het heeft mij wel aan het denken gezet en wellicht is 2017 het jaar van de verschillende reünies, geen idee, maar ik wil het wel opmerken dat Gino Fotografie ook voor een mooie fotoreportage ingehuurd kan worden om de reünie nog meer cachet te geven!
De afgelopen jaren heb ik verschillende reportages mogen maken, inmiddels voor de 2de keer een reünie voor het UMCG en enkele keren voor de middelbare scholen in de regio.
Het leuke ervan is dat men ook vaak foto’s bij zich heeft van vroeger en dan kunnen de foto’s die op een scherm getoond worden van de huidige reünie nog eens op een vrolijke wijze worden vergeleken.
Dit heeft als gevolg dat de gesprekken nog beter op gang komen en oude tijden herleven.
Gino Wiemann van Gino Fotografie heeft de beschikking over een beamer met scherm, een laptop en een dosis vakkennis om ook jullie reünie fotografisch tot een succes te maken.
Heb ik jullie interesse gewekt en wil je meer informatie, neem dan gerust even contact op via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact op, hetzij via mail of telefonisch.