Breman Kloekke foto opdracht 18 februari 2016

Een professionele bedrijfsreportage laten maken met o.a. portretten, groepsfoto’s of teamfoto’s van uw werknemers behoort tot de mogelijkheden die Gino Fotografie aanbiedt.
Het maken van portretfoto’s kan bij u in het pand of bij het bedrijf of op de werkplek van uw werknemer(s). Groepsfoto’s of teamfoto’s zijn altijd leuk voor in het personeelsblad of als grote foto in de werkruimte of zelfs in de kantine.
Een bedrijfsreportage omvat al deze mogelijkheden. Uw bedrijf wordt op professionele wijze in beeld gebracht met de nadruk op uw producten en eventueel het productieproces.
Ook het bedrijfspand kan op fraaie wijze in beeld worden gebracht, deze foto’s kunnen dan online geplaatst worden op bijvoorbeeld uw website/LinkedIn pagina of op de social media, mogelijkheden te over.
U kunt er ook voor kiezen om een werknemer in het zonnetje te zetten, door hem of haar op de werkplek te laten fotograferen en dit later op bijvoorbeeld Intranet met een kleine biografie te plaatsen.
Wat ik ook wel zie een wand vol met foto’s van werknemers binnen het bedrijf, dit verhoogt de herkenbaarheid en is laagdrempelig.
Men ziet al een bekend gezicht met zijn/haar naam bij de foto.
Heeft u zelf nog ideeën dan kunt u die ten alle tijde kenbaar maken en doe ik mijn best om daar gehoor aan te geven.
Contact opnemen voor het maken van een afspraak of informatieaanvraag kan rechtstreeks via 06 236 48 770 of via het contactformulier.
Graag tot ziens!