Portfolio met uiteenlopende foto’s van verschillende foto opdrachten

Via mijn online portfolio wil ik u laten kennismaken met mijn fotografie en mijn werk als zzp fotograaf. En waarom een uitgebreid portfolio zult u denken?
U als toekomstige opdrachtgever wil graag weten wat voor vlees u in de kuip heeft en een online portfolio kan alvast inzicht geven in de kwaliteiten van de fotograaf. Daarom heb ik ook in mijn slogan staan “Beelden zeggen meer dan woorden”.
Als fotograaf ben ik op veel fronten actief en heb ontzettend veel plezier in mijn werk, met als gevolg dat er veel uiteenlopende foto’s en fotoreportages worden gemaakt.
Foto’s van festivals, concerten, sportevenementen, maar ook van bijvoorbeeld diploma- en certificaat uitreikingen enzovoort.
Soms doe ik ook fotoreportages met een liefdadigheidsgehalte, dan hoeft een organisatie mij niet in te huren als fotograaf en stel ik doorgaans een gedeelte van de opbrengst van de verkochte foto’s beschikbaar.
Inmiddels hebben wij dat al voor een aantal gedaan waaronder KWF (KiKa) ,Pink Ribbon, Samenloop voor hoop en enkele jaren voor de Terry Fox Run (nu Walk for life).
Bekijk hieronder de verschillende soorten fotografie die ik beoefen.
Na het bekijken kun je op de Escape toets drukken om weer terug te gaan naar de layout met foto’s. Door met je muis over de foto te gaan zie je om welk event het gaat.