Gino Wiemann van Gino Fotografie en ICT (rechts)

Huisfotograaf voor de wijkkrant en de Dissel in Marsdijk

Gino Wiemann van Gino Fotografie en ICT (rechts)Hallo allemaal,

Op 26 november heb ik mij aangemeld als vrijwilliger bij de Wijkkrant van Wijkvereniging de Dissel en ga ik mij inzetten als fotograaf om de verschillende activiteiten in en rondom de Dissel en de wijk Marsdijk in beeld te brengen. De eerste opdracht was de Kerstfair op 9 december 2017 in de Dissel.
De gemaakte foto’s zijn op twee manier te bekijken, via het Flickr account wat ik aangemaakt heb voor WVMarsdijk, deze foto’s zijn in een lage resolutie en vrij klein, gewoon leuk om te bekijken.
Ook heb ik in overleg met de voorzitter besloten om de foto’s op Oypo neer te zetten zodat een ieder de foto’s ook voor later kan nabestellen, dit is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets.
Veel plezier met het bekijken van de foto’s en graag tot ziens op een van de activiteiten van de wijkvereniging de Dissel.