Klaas Bies vanuit het gebouw Trefkoel

Gino Fotografie ook voor bedrijfsreportages

U ziet natuurlijk regelmatig fotoreportages voorbij komen van allerlei evenementen, het zij sportfoto’s van o.a. het TT-circuit Assen of van een kampioenschap van FC-Unitas of wandel en hardloop evenementen. Maar wist u dat u Gino Wiemann van Gino Fotografie en ICT ook in kunt huren voor uw bedrijfs- en productfotografie?
Recentelijk een mooie productfotografie shoot gedaan voor Molkwarderkoeke uit Joure, deze foto’s worden o.a. gebruikt voor op de website en andere commerciële doeleinden. Ook voor Breman Elektrotechniek inmiddels 2 fotoreportages mogen verzorgen in Assen en eentje in Groningen. Deze foto’s zijn als coverfoto voor het personeelsblad Breman Breed gebruikt.
Vanaf 2006 verzorg ik het fotografische gedeelte van de diploma- en certificaat uitreikingen van A.O.G. Academische Opleidingen Groningen aan de Universiteit van Groningen. Naast de individuele foto tijdens de ondertekening wordt er nadien een groepsfoto op de grote trap in het Academiegebouw gemaakt.
Heeft u een nieuwe collectie en wilt u deze fraai in beeld gebracht hebben of wilt u uw pand en werknemers eens in het zonnetje zetten of wat te denken van een ‘smoelenboek’ het is allemaal mogelijk.
Omdat ik nu alweer bezig ben met de planning van volgend jaar is het verstandig om ruimschoots van te voren een afspraak te maken voor uw fotoshoot.
Voor een vrijblijvende informatie aanvraag kunt u gebruik maken van het contactformulier en maakt u daar uw wensen kenbaar.
Normaal gesproken reageer ik binnen 24 uur op uw aanvraag.

Met fotografische groet,

Gino Fotografie en ICT,
Gino Wiemann,
www.wiemann.nl