Fotoshoot van kleine tot grote groepen

Fotoshoot grote groep bij Hampshire Hotel Groningen
Naast de reguliere foto opdrachten doe ik ook fotoshoots. Dit kunnen portret foto’s zijn of groeps- en gezinsfotografie.
Bovenstaande foto was een speciale gelegenheid en op het gazon van Hampshire Hotel Groningen alle gasten in een boog geplaatst en zelf ben ik op de brandtrap gaan staan om een zo compleet mogelijke groepsfoto te maken.
Een bekend klinkende naam zal de love of duoshoot zijn, dit is vaak een fotoshoot op locatie waar het stelletje een speciale herinnering aan heeft of de plaats/plek gewoon erg leuk vind.
Op een ongedwongen wijze wordt er een leuke shoot gedaan en eigen inbreng is van harte welkom.
Ben je aankomend model en wil je je eigen portfolio uitbreiden en mij de gelegenheid geven om mijn online portfolio uit te breiden, bel 06 236 48 770 of stuur eens een berichtje via het contactformulier elders op deze site.
Ook vorig jaar een erg leuke fotosessie mogen doen met Grietje en René, René had deze ‘love shoot‘ kado gekregen voor zijn verjaardag.
Verder zijn de gezinsfoto’s ook erg leuk om te doen of de speciale data zoals een zoveel jarig huwelijksfeest, met daaraan gekoppeld een familie groepsfoto.
Een van de leukste fotoshoots zijn wel de Cake Smash Party’s. Bij zo’n party wordt de baby/peuter van max 2 jaar leuk aangekleed en mag hij of zij lekker kliederen met een taart. Dit kan een zelfgebakken taart zijn of eentje besteld bij een willekeurige bakker.
Als allround fotograaf is het fotograferen in verschillende situaties of locaties geen enkel probleem en zijn de mogelijkheden te over.
Zin gekregen in een fotosessie met je vriend, vriendin, partner, familie, gezin of gewoon leuk met je eigen huisdier?
Ook een fotosessie alleen met uw huisdier, hond of kat is ook mogelijk.
Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken, dit kan o.a. via het contactformulier of bel met 06 236 48 770

Met fotografische groeten,

Gino Fotografie en ICT,
Gino Wiemann,
www.wiemann.nl