druppel fotografie - Gino Fotografie

Vorig jaar in de wintermaanden werd ik opeens weer gepakt door druppel fotografie. Online zag ik video’s van Adam van First Man Photography en ik was verkocht. Na online speuren de druppel set gevonden die ik wilde gebruiken.
Nou dat heb ik geweten…het is niet even aan een knopje draaien of op een knopje drukken en klaar is Kees. Heel veel video’s bekeken en heel veel uitgeprobeerd om tot een mooi resultaat te komen.
Nu heb ik uit alle foto’s die ik hiermee gemaakt heb een selectie uitgekozen die ik aan het grotere publiek wil laten zien en de mogelijkheid bieden om een unieke druppel aan te schaffen.
Ik benoem duidelijk uniek, want de foto’s inclusief passe partout en kunststof lijst met glas worden maar 1 keer verkocht. Je hebt straks dus een unieke foto in je bezit.
Qua tijd en kennis zitten er ontzettend veel uren in om tot dit resultaat te komen, maar de prijs zal u zeker niet tegenvallen.
In september komt er een expositie in De Dissel (wijk Marsdijk) te Assen, nadere aankondiging volgt nog via deze website.
Een aantal exemplaren zal ik op de site tonen en deze zijn vanzelfsprekend nu al te bestellen.
Mede omdat de lijst van glas is voorzien kunnen de creatieve werken alleen opgehaald worden, versturen is geen optie omdat dan de kans bestaat ondanks het goede inpakken het glas breekt en dat is jammer.