Diploma uitreiking voor A.O.G. (Academische Opleidingen Groningen).

Diploma uitreiking voor A.O.G. - Academische Opleidingen Groningen
Sinds 2006 maak ik doorgaans op de vrijdagmiddag en een enkele keer op een andere dag in de week foto’s van de diploma- en certificaat uitreikingen van A.O.G. (Academische Opleidingen Groningen). Deze uitreikingen vinden vaak plaats in de Senaatskamer van het Academiegebouw en af en toe in de Librije of de Kapel van de Martinikerk, maar ook andere locaties zoals de Prinsentuin of het Pepergasthuis te Groningen.
Met veel plezier leg ik de gediplomeerde vast tijdens en na het ondertekenen van het diploma/certificaat. Na de uitreiking gaat iedereen nog even naar de mooie grote trap met rode loper in het Academiegebouw waar een groepsfoto wordt gemaakt.
Een diploma-uitreiking is en blijft een bijzonder leuke ervaring voor zowel de gediplomeerde als voor de fotograaf om dit mooie moment vast te mogen leggen.
Deze foto’s van de diploma-uitreiking of certificaat-uitreiking worden later door de begeleiders van A.O.G. naar de Alumni gestuurd.
Hieronder enkele foto’s van zo’n uitreiking.

Master-16 sfeer foto-8HR-Strateeg 40 13 februari 2015 deelnemers rechts_bwHR-Strateeg 40 13 februari 2015 1PSIO-1 27 maart 2015 17