Gino FotografieGino Fotografie en ICT is regelmatig aanwezig bij (sport) evenementen, festivals en concerten en maak ik fotoreportages voor o.a. www.assenstad.nl / www.photo.nu en de gemaakte foto’s komen vanzelfsprekend ook op deze website te staan.
Ben ik aanwezig bij een event, dan zal de fotoreportage tot het einde van het jaar online blijven staan, je hebt dan voldoende tijd om een foto(‘s) te bestellen.
Elk jaar op 31 december worden de gemaakte en dus oudere fotoreportages automatisch verwijderd.
Mocht er onverhoopt een foto op de website staan waar jijzelf op staat en die je liever verwijderd ziet, stuur dan een mailtje met het verzoek om de foto te verwijderen.
Ik doe altijd mijn uiterste best om geen rare of compromiterende foto’s online te plaatsen, maar soms kan er wel eens eentje doorglippen.
Tevens de moeite van het vermelden waard, als fotograaf ben ik in te huren voor een verscheidenheid aan foto opdrachten, familie groeps- en/of portretfotografie, bedrijfsfeesten, sportevents, festivals, concerten en productfotografie.
Voor een impressie van bijvoorbeeld een trouwreportage verwijs ik graag naar deze pagina trouwen in het menu

Ik krijg ook wel eens deze vraag: Waarom is een download zo duur?

Als fotograaf bepaal ik zelf de prijs van een download die voor mij acceptabel is. De reden waarom deze vaak relatief gezien ‘duur’ is t.o.v. een afdruk is dat een fotograaf met een download eigenlijk zijn negatief verkoopt waar u vervolgens zoveel afdrukken van kunt maken als u wilt, zonder dat ik daar als fotograaf nog wat aan verdien. Onder afdrukken versta ik fotoafdrukken, maar ook afdrukken op canvas, hout en andere materialen, zelfs behang mag er voor privé gebruik van gemaakt worden 🙂
Commercieel gebruik is niet toegestaan en daar wordt ook streng op gelet, tevens wordt misbruik hiervan bestraft!
Wil je een antwoord op veel gestelde vragen m.b.t. het bestellen via Oypo, kijk dan vooral hier eventjes bij de F.A.Q.

Heeft u belangstelling voor een foto vrij van licentie en dus vrij van gebruik, neem dan even contact met mij op via het contactformulier.

Gino Fotografie en ICT,
www.wiemann.nl

Hieronder staan nog enkele fotoreportages.