Bestellen

Gino FotografieAlleen downloaden van foto’s is nu nog mogelijk op de website van Gino Fotografie – www.wiemann.nl
Afdrukken worden nog maar zelden besteld, mede omdat de kosten van het verzenden best wel ‘hoog’ zijn.
Je besteld een foto van laten we zeggen 10 bij 15 cm en die kost € 2,50 daar komen nog verzendkosten overheen die Oypo hanteert. Voor niks gaat de zon op en verzenden kost nu eenmaal geld.
De vaste prijs voor een digitaal bestand heb ik nu op € 4,25 gezet, Oypo rekent € 0,75 voor het klaarzetten van de bestanden en daar is het dan mee gedaan.
Je mag het bestand wat je gedownload hebt voor eigen gebruik inzetten. Dus plaats hem op je Facebook, Twitter, Instagram enzovoort, dat is allemaal toegestaan.
Je mag er ook afdrukken (*) van laten maken voor eigen privé gebruik bij jouw eigen favoriete fotozaak.
Het enige wat NIET toegestaan is, dat je de foto(‘s) gebruikt op een zakelijke cq commerciële website, ook het gebruik als poster/flyers/visitekaartjes en alles waar daarmee samenhangt mag niet. Voor commercieel gebruik hanteer ik andere tarieven.
Houd bovenstaand goed in de gaten, want misbruik wordt bestraft.
Veel plezier met het bekijken en bestellen/downloaden van de gemaakte foto’s.
Heb je vragen of is iets onduidelijk, neem dan gerust even contact met mij op via het contactformulier.
Voorkomen is beter dan genezen zeg ik altijd maar. En weet je niet of je de foto’s ergens voor mag gebruiken, doe het dan niet, dan zit je altijd goed.

Tevens krijgen de fotoreportages een houdbaarheidsdatum van 1 maand , dit ga ik doen om de site overzichtelijker te houden en wees eerlijk, op oude fotoreportages van events en dergelijke zit niemand te wachten.

*NB Gino Fotografie kan niet instaan voor de afdrukken die bij derden worden gemaakt.

Was getekend,

Gino Fotografie en ICT,
www.wiemann.nl