Bedrijfs info Gino Fotografie en ICT te Assen

Als enthousiast fotograaf en ict’er was de link tussen digitaal fotograferen en de IT snel gelegd.
In 2006 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Groningen en ben ik mijn bedrijf Gino Fotografie en ICT begonnen.
De eerste jaren heb ik mij vol overgave op fotograferen en de ICT gestort. Na verloop van tijd heeft de fotografie duidelijk de voorkeur gekregen en is het IT gedeelte op een laag pitje komen te staan.
Op een gegeven moment ga je een specialisme ontwikkelen en in mijn geval was dat o.a. portret- en groepsfotografie en sportfotografie.
Ik heb met ontzettend veel plezier verscheidene seizoenen hardlopen, basketbal, wielrennen gefotografeerd en de uitschieter was mijn periode als sportfotograaf bij GasTerra Flames nu DONAR. En ik kan met gepaste trots vertellen dat ik bijzonder blij ben met mijn bijdrage aan het Kampioensboek 2013-2014 van GasTerra Flames, bijna 2/3 van de foto’s in dit Kampioensboek is van mijn hand.
Als gepassioneerd fotograaf ben ik vaak te vinden op allerlei (sport) evenementen soms op uitnodiging en heel vaak als freelance persfotograaf om het event te fotograferen.
Mijn motto: Beelden zeggen meer dan woorden, hoop ik op deze manier kracht bij te zetten door meer beelden te laten zien dan tekst 🙂
Kwaliteit heb ik hoog in het vaandel staan en een tevreden opdrachtgever is een blije opdrachtgever en voor mij eigenlijk een van de belangrijkste zaken.
Als o.a. (sport) fotograaf ben ik nu werkzaam in de regio Assen (Dr.) en beschikbaar voor uiteenlopende foto en pers opdrachten.

 

Mijn specialiteiten in willekeurige volgorde zijn o.a.:
Diploma- en certificaat uitreikingen
Motor- en autosport fotografie
Sportfotografie van hardlopen tot aan honkbal en alles wat daar tussen ligt.
Festival- en concert registraties,
Portret- en groepsfotografie
Persfotografie
Uitvaart fotografie – uit privacy overwegingen zijn hier online geen foto’s van.

Gino Fotografie en ICT
t.a.v. Gino Wiemann
Amarilstoep 19
9403 SW Assen

Mobiel: 06 23648770
Lid NVJ

Grotere kaart weergeven

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK.nr.  02091503 met BTW.nr. NL090344376B01
De Algemene Voorwaarden (met toestemming van DuPho) zijn via deze link te downloaden en te bekijken.
AVG Privacy kun je HIER bekijken.