Oypo en Gino Fotografie

Per 1 augustus 2018 gaat Oypo, de online foto bestelsite waar Gino Fotografie ook gebruik van maakt zijn verzendkosten verhogen.
Wat houdt dat voor u in?
De verzendkosten voor brievenbuspost wordt verhoogd van € 2,50 naar € 2,95 en de pakketpost gaat van € 6,50 naar € 6,95
Heel begrijpelijk, want PostNL verhoogd jaarlijks haar tarieven en op een bepaald moment ontkom je er niet meer aan om dit door te berekenen.
Gelet op bovenstaand heb ik besloten om de afdrukken uit mijn assortiment te halen en alleen nog maar het downloaden van foto bestanden aan te gaan bieden.
Een eenvoudig rekensommetje:
* Foto van 10×15 cm kost € 2,50 + € 2,95 verzendkosten= € 5,45 voor 1 foto afdruk.
Ik heb daarom besloten om per foto € 4,50 te gaan rekenen, Oypo rekent nog wel € 0,75 voor het klaarzetten van de digitale bestanden, maar dan ben je nog steeds goedkoper uit.
De foto die je download voor privé gebruik, mag je zelf laten afdrukken op fotopapier, canvas of welk ander materiaal dan ook.
Online gebruik van de foto’s is niet toegestaan zie daarvoor ook mijn Algemene Voorwaarden, dit is om misbruik van mijn foto materiaal tegen te gaan.
Wil je foto’s toch online gaan gebruiken kijk dan even verder in de download mogelijkheden.
Foto’s voor commercieel gebruik hebben ook een daarvoor geldend tarief.

Iets niet duidelijk of weet je niet of je de foto ergens anders voor mag gebruiken, neem contact op.

*NB: de houdbaarheidsdatum van de gemaakte fotoreportages is 1 maand. Je hebt dus 1 maand de gelegenheid om jouw mooiste foto’s te downloaden tegen het daarvoor geldende tarief.

Heel veel plezier met het bekijken en bestellen van de foto’s.

Met fotografische groet,

Gino Fotografie en ICT,
Gino Fotografie blogpost