sportfotografie

Sportfotografie in de breedste zin van het woord

sportfotografie op de foto VR46 Valentino Rossi wins MotoGP Assen 27 juni 2015
Sportfotografie is een van de leukste dingen die ik mij als freelance zzp sportfotograaf kan voorstellen.
Ook in de sportwereld houd ik mij bezig met het fotograferen van de verschillende disciplines, zeg maar van hardlopen tot aan motorsport en van schaatsen tot aan wielrennen. In de voorgaande jaren heb ik mij beziggehouden met het fotograferen van hardloopevenementen zoals de 4 Mijl van Groningen, de Ladies Run, Plantsoenloop, DvhN TT-Run op het TT-circuit van Assen, Braggeltochten in Garnwerd, ZuidhoRun. Ook heb ik even aan het sport gebeuren op het TT-circuit van Assen mogen snuiven (het brandend rubber eem opsnoev’n) beelden van de MotoGP mogen maken, Battle of the Nations, Driving Fun, het Acceleration Festival en niet te vergeten de British Super Bikes.
Door de samenwerking met Assen Actueel wil ik nog meer verslag doen op fotografisch gebied en dan sportfotografie in het bijzonder. In 2017 zal ik ook bij de wat meer onbekende sporten aanwezig zijn als sportfotograaf.
Te denken aan de vele sportieve activiteiten bij Wielercentrum Noord in Assen, waar je de Wielerkom hebt, maar ook een prachtig BMX parcours.
Vele nieuwe dingen staan er op stapel en ik kijk dan ook met veel plezier uit naar wat 2017 mij gaat brengen. Ik heb wel eens horen zeggen, kans krijg je niet, je moet je kansen grijpen!!
Beeldredacteuren die geïnteresseerd zijn in mijn werk en die nog een freelance zzp fotograaf zoeken, zoek niet verder…hier ben ik!!
De afgelopen twee jaar ben ik hard aan de weg aan het timmeren, sinds wij hier in Assen zijn gevestigd en ik ben ervan overtuigd dat mijn beelden u zullen aanspreken.
Informatie aanvragen of een tip over een aankomend evenement zijn van harte welkom, dit kunt u aan mij doorgeven via het contactformulier.
Veel plezier met het bekijken van een selectie foto’s hieronder en graag tot ziens.