Groepsfoto vrijwilligers Hollandse Hits Festival Niekerk 20 aug 2011

Spijkerpop oftewel de feestweek in Niekerk viert in 2017 haar 25 jarig jubileum. In de periode van 2010 tot en met 2013 ben ik als festival/concert fotograaf nauw verbonden geweest met het fotograferen van de verschillende activiteiten rondom de feestweek in Niekerk.
Wat denken van HLDVG (Het Leukste Dorp Van Groningen) en de altijd gezellige en sfeervolle feestweek van Niekerk.
Gedurende de feestweek kon je in de grote tent genieten van o.a. Hollandse Hits Festival, Enge Buren, COOPavond, de inmiddels beroemde Tiroler avond met Org Zillertal Sound, Tent als theater en het altijd spectaculaire SPIJKERPOP.
Tijdens Spijkerpop veel bands en artiesten voorbij zien komen zoals Nemesea, Ragged Company, Rockstieren, Scrum, Switch, 2Gift, Exquis, Ja Dat Zal, Just Right, Niels Span, Volbeer en vele anderen.
Ook tijdens het Hollandse Hits Festival leuke artiesten voorbij zien komen, denk aan het feestbeest oet Grunn Bert ‘Burdy’ Schaap, Aukje Fijn, Eltjo, Grutte Geart, Kevin Paré, Niels Span, Stef Ekkel enz.
In het kader van het aanstaande 25 jarig jubileum van de feestweek en Spijkerpop in het bijzonder heb ik de oudere fotoreportages nog even online gezet tot eind van het jaar.
Bekijk en als je het leuk vind bestel dan de leukste foto’s met de klik van je muisknop.
Bekijk en bestel hier de foto’s van oudere edities van Spijkerpop en de feestweek in Niekerk.