Een nieuw jaar met nieuwe kansen

Een nieuw jaar met nieuwe kansen

Fijne Kerst en een succesvol 2018Nog een paar dagen en dan is het zover, dan doet 2018 zijn intrede.
Als ik terugkijk op 2017, soms moet je dat gewoon even doen, dan zie ik goede ontwikkelingen.
Naast mijn reguliere foto opdrachten ben ik zoals altijd pro actief bezig en heb ik erg leuke bedrijfsfotoreportages mogen maken.
Enkele gezins fotoshoots, productfotografie en veel sportevenementen, muziek-spektakels enzovoort mogen vastleggen.
Op 31 december 2017 zullen de oudere fotoreportages die ik plaatste op Oypo van de site gehaald worden om weer met frisse moed nieuwe en prachtige foto’s te maken in 2018.
Via deze digitale snelweg wil ik dan ook de opdrachtgevers van 2017 hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen als fotograaf en wens ik u allen een hele fijne Kerst toe en hoop ik dat 2018 een goed, gezond en zakelijk succesvol jaar mag worden.
En zoals altijd ben ik u graag weer van dienst in het nieuwe jaar en hoop ik nieuwe opdrachtgevers te mogen begroeten.

En wat de nieuwe kansen betreft:
Sinds november heb ik mij aangemeld als vrijwilliger fotograaf bij de wijkvereniging de Dissel in Assen. Ik ga mij bezighouden met het fotografisch vastleggen van activiteiten in en rondom de Dissel en Marsdijk.
Samen met een collega/vriend fotograaf een plan opgepakt om in 2018 samen trouwreportages te gaan verzorgen voor aanstaande bruidsparen. Dus gaan jullie trouwen in 2018, reserveer dan jullie dag bij ons.
Ook voor bedrijfsfotoreportages kunt u bij ons terecht, uw bedrijf professioneel in beeld laten brengen is zooooo 2018 🙂
Een kindje geboren, wij leggen de eerste dagen graag voor u vast in een New Born fotosessie.
Wat vliegt de tijd voorbij onze baby is nu al 1 jaar geworden, tijd voor een Cake Smash Foto Party…Informeer naar de mogelijkheden!
Profielfoto voor LinkedIn = Check, laat dit doen door Gino Fotografie.
Dus een nieuw jaar met nieuwe kansen…kansen krijg je niet, die moet je pakken!.

 

Met feestelijke groeten,

Gino Fotografie en ICT,
Gino Wiemann,
www.wiemann.nl