Kanaalpop 15 september 2012

Zuidhorn Kanaalpop – In het kader van de 10de editie van het Kanaalpop festival in Zuidhorn heb ik de oude fotoreportages die ik in de begin periode van dit super leuke en gezellige meerdaagse festival heb gemaakt nog even online gezet.
Vanaf 2009 tot en met 2013 heb ik min of meer als huisfotograaf van KanaalPOP foto’s gemaakt van de vele bands en artiesten die er de afgelopen jaren hebben opgetreden. Ik wilde bijna schrijven een kleine greep uit de artiesten en bands, maar dit lijstje is dat eigenlijk niet 🙂 Want door de jaren heen hebben heel veel artiesten en bands hun medewerking verleend zoals Makebelieve, Spotrockers, Kevin Pare, Adrian Mey, Burdy, Intentions, Sostenuto, K.U.G. Zuidhorn, Hille Stellingwerf, TOF! Partyband, Lick Plaats Delict, SKA3, Bond tegen Harries, Rococo, Heeren van Hertog, Coverband Switch, Nemesea, Wallace Vanborn, Asman, Mammas&Pappas, Workout, Ten Years Today, Pe Daalemmer, Olav Vos, spetterende show van Tres Chique, Rene Becker, When we are wild, The Cool Quest, Dudettes, Diss Nie Okay, Cirque Valentin, Coverbak, Workout, Feest DJ Arvy, Jan Henk de Groot, Wooden Soldiers, Nathan Green, Remedies, Aisha Stalman, Pieter van der Zweep, Offhanded, Anouk Uncovered.
Inmiddels hebben uiterst capabele andere fotografen het stokje overgenomen, maar ik kijk nog altijd met veel plezier terug op de verschillende edities van het KanaalPOP festival aan het van Starkenborghkanaal te Zuidhorn wat eigenlijk elk jaar meer groeide en een volwaardig meerdaags festival werd en nog steeds is.
Inmiddels is mijn bedrijf Gino Fotografie en ICT niet meer gevestigd in Zuidhorn, maar in Assen, maar we kijken graag nog even terug op dit gezellige KanaalPOP Festival in het dorp Zuidhorn middels de fotoreportages van 2009 t/m 2013.
Vanuit Assen wens ik het nieuwe team van KanaalPOP ontzettend veel plezier met het organiseren van het 10-jarig jubileum van KanaalPOP en op naar 12,5 jaar 🙂
Bekijk en bestel hier de foto’s van de eerdere edities van KanaalPOP Zuidhorn 2009 t/m 2013.