Fotoreportages op Oypo

Fotoreportages op Oypo van Gino FotografieFotoreportages op OypoOok in 2018 blijf ik fotoreportages van de sportevenementen en andere activiteiten in en Rondom Assen plaatsen. Regelmatig krijg ik de vraag waar de foto’s van oudere evenementen zijn gebleven en of de mogelijkheid bestaat om die toch nog even terug te plaatsen.
Zoals altijd is de klant Koning en heb ik de afgelopen dagen volledig geautomatiseerd de oude fotoreportages teruggezet van o.a. de 4 Mijl van Groningen, DvhN TT-Run, de Ladies Run, GasTerra Flames Basketbalwedstrijden (nu DONAR), Braggeltochten in Garnwerd, Tocht om de Noord, de Triathloon, Urban Run Assen Noord, Walk for life Groningen, motorsport events zoals MotoGP, British Super Bikes en ga zo maar door. Inmiddels staat er al weer 1 Terrabyte aan foto’s online, onvoorstelbaar maar waar.
Ik wens jou als bezoeker heel veel plezier met het bekijken van de foto’s en bestellen blijft supereenvoudig met de klik van de muis.
Heeft u een evenement, een sportieve activiteit of een ander spektakel waar u mij als fotograaf voor wilt inhuren? Neem dan vooral eens contact met Gino Fotografie op om de mogelijkheden te bespreken.
U kunt daarvoor gebruik maken van het contactformulier op deze website en maak daarin uw wensen kenbaar, normaal gesproken reageer ik binnen 24 uur.
Om het jou wat gemakkelijker te maken staan hieronder alle foto’s van de afgelopen jaren.