Festival en concert fotografie door Gino Fotografie

Festival in Groningen fotograferen - Bevrijdingsfestival Groningen 5 mei
Een festival fotograferen is een van mijn grootste passies, het fotograferen van de optredende artiesten en bands tijdens een evenement, concert of muziekspektakel, het juiste moment pakken, daar ga ik voor.
Zo was ik als fotograaf aanwezig bij o.a. het Bevrijdingsfestival in Groningen en Drenthe, de Nacht van Noord, Slotfeest RTV Noord, Holland Blues International Festival in Grolloo en het muziekspektakel RadioNL zomertoer, de Pinksterfeesten in Zoutkamp, KanaalPOP, Spijkerpop, SWAMP Marsdijk Assen en ga zo maar door.
Inmiddels best wel grote en bekende namen zowel internationale als regionale zangers en bands voor de lens gehad.
Optredens van o.a. Kovacs, Direct, Beth Hart, Jools Holland, The Kyteman Orchestra , Mooi Wark, Rooie Rinus en Pé Daalemmer, Wia Buze, Alain Clark.
Voor Boom Uitgevers heb ik een fotoverslag gemaakt van het Holland International Blues Festival HIBF in Grolloo voor de krant van Midden-Drenthe.
Ook dit jaar hoop ik weer een opdrachtgever(s) te vinden voor de verschillende festivals en evenementen die in 2017 op stapel staan.
Dus beeldredacteuren, spreekt mijn fotomateriaal u aan, neem dan eens contact met mij op voor het maken van foto’s in 2017 op evenementen, concerten en dergelijke.
Ter informatie: Ik ben in het bezit van een NVJ Perskaart.