Bedrijfsreportage gemaakt door Gino Fotografie

Bedrijfsreportage maken tijdens de Bedrijven Contact Dagen Drenthe TT-hal 6 april 2016
Een bedrijfsreportage en beurzen brengen wij ook op een professionele manier in beeld, alle standhouders worden bezocht en hun stand wordt gefotografeerd.
De reacties zijn altijd heel vriendelijk en gezellig als men even mag poseren voor de fotograaf. Een bedrijfsreportage kan ook productfotografie en een smoelenboek inhouden binnen uw bedrijf.
Bij productfotografie binnen uw bedrijf gaan wij in overleg uw producten fotograferen, ik werk dan doorgaans op projectbasis, idem voor het “smoelenboek”. Bij het smoelenboek trekken we enkele uren per dag uit om alle werknemers van uw bedrijf op de foto te zetten, deze portretfoto kan en mag gebruikt worden op uw bedrijfswebsite, LinkedIn, social media. Daarnaast wordt er een foto gemaakt in de werkomgeving van u als werkgever bijvoorbeeld voor uw pand of in het kantoor en uw werknemer op zijn/haar werkplek Breman-Breed-personeelsblad-2016 (pdf opent in nieuw venster).
Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en in een persoonlijk voorgesprek of als het u qua tijd beter uitkomt per e-mail of telefonisch.
Gino Fotografie is flexibel inzetbaar en ik richt mij volledig naar uw wensen met betrekking tot de beschikbaarheid van uzelf en uw werknemers.
Ook ben ik af en toe te vinden op beurzen als fotograaf, dus trek mij gerust eens aan de mouw voor een vrijblijvend gesprek of kennismaking.
Hieronder een impressie van een beurs waar ik vorig jaar bij was als fotograaf, de Bedrijven Contact Dagen Drenthe vorig jaar 6 april 2016 in de TT-hal te Assen, ook een erg mooie gelegenheid om uzelf te presenteren.
Wilt u uw bedrijf door Gino Wiemann van Gino Fotografie en ICT in beeld laten brengen, neem dan contact op telefonisch via 06 236 48 770 of gebruik het contactformulier voor een informatieaanvraag.
Een kleine greep uit de bedrijven waarvoor wij een bedrijfsreportage hebben mogen verzorgen, in willekeurige volgorde:

A.O.G. – Academische Opleidingen Groningen – (bedrijfsreportage, diploma- en certificaat uitreikingen)
Wagner Group – (bedrijfsreportage)
U.M.C.G. – (bedrijfsreportage, groepsfoto)
Van Tuinen Webdesign – (bedrijfsreportage, portretfoto)
Eilie – (bedrijfsreportage, groepsfoto)
Breman Kloekke – (bedrijfsreportage, portret)
Allersmaborg Ezinge – (bedrijfsreportage)
De Nieuwe Academie – (bedrijfsreportage)
Hampshire Hotel Groningen – (bedrijfsreportage)
Andre Dokter Briltil – (productfotografie)

Hieronder een impressie van de BCDD – Bedrijven Contact Dagen Drenthe 2016